Untitled document

Overview

EnglishFrenchGermanItalianRomanianSpanishKoreanJapaneseChineseThai

Key Safety Systems (KSS) este un lider global in design, dezvoltare si productie de sisteme si componente critice de siguranta pentru automotive incluzand airbag-uri, centuri de siguranta si volane. Produsele noastre sunt prezente in peste 300 de modele de autovehicule produse de peste 60 de clienti diferiti in toata lumea. KSS foloseste de asemenea produsele noastre si experienta tehnica pentru furnizarea unei arii largi de domenii non-automotive incluzand fortele armate si vehicule comerciale.

KSS atinge avantaje competitive operand ca o entitate globala in care toti asociatii din toata lumea lucreaza impreuna imbunatatind continuu toate aspectele activitatii noastre.

KSS are sediul central in Sterling Heights, Michigan cu o retea globala de 34 de locatii de vanzari, inginerie si productie. Compania are 4 mari centre tehnice localizate in SUA, Germania, China si Japonia.

Actionam in fiecare locatie pentru o mai buna satisfacere a clientilor si atingerea obiectivelor financiare prin tehnologii inovative, productie "lean", forta de munca eficienta, servicii orientate catre clienti si o calitate excelenta, ca si avantaje distinctive.

Am imbunatatit semnificativ tehnologiile folosite si am largit prezenta noastra la nivel global, ajungand un lider global cu expertiza in automotive. Furnizam solutii si sisteme inovative de siguranta in automotive care ajuta la un comfort mai mare in condus si mai in siguranta. Cele mai noi tehnologii si standarde de calitate au fost recunoscute atat de catre clienti cat si de catre industrie.

Vom pozitiona in continuare KSS ca o entitate globala reala operand perfect pentru a fi cel mai inovativ lider, cu cele mai mici costuri si cea mai inalta calitate, in domeniul masurilor de siguranta.

Noi salvam vieti!